Win de Steenbreektrofee met een groen project

Bent u druk bezig om samen met uw buurtgenoten de buurt te vergroenen? Meld u dan aan voor de Steenbreektrofee 2023! U kunt dan aan de rest van Nederland laten zien hoe uw project bijdraagt aan een groene, klimaatbestendige en gezonde leefomgeving. 

Innovatieve projecten

De jury van de Steenbreektrofee is op zoek naar innovatieve projecten die bijdragen aan de vergroening van onze leefomgeving. Met de verkiezing doet de Stichting Steenbreek een oproep om creatieve oplossingen te delen, te laten groeien en zo andere te inspireren. 

Zowel grote als kleine projecten

Elk project maakt kans op de trofee: zowel grote als kleine. Of het nou een initiatief van een aantal inwoners, een groep ondernemers, een wijkvereniging of een corporatie is: iedereen kan meedingen naar de prijs.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Stichting Steenbreek. Aanmelden kan tot en met 20 mei 2023. 

Prijzen

In september wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar krijgt de Steenbreektrofee met een uitgebreid adviesrapport van de vakjury. Ook krijgt hij of zij een persoonlijke waardering en tips om het project toekomstbestendiger te maken. 

Stichting Steenbreek

Stichting Steenbreek is een initiatief van natuurorganisaties, wetenschappers en overheid. Ook gemeente Smallingerland is hierbij aangesloten.