Ypie Dijkstra-de Witte

Ypie DijkstraWaarom kiest u voor mij?

BABS zijn is mooi en fascinerend werk. Ik ben geïnteresseerd in mensen, hoe zij in het leven staan en de keuzes die zij daarin maken. Bijzonder om bij bruidsparen ook datgene naar boven te halen, wat hen bezig houdt en maakt tot wie zij zijn. Het is een beroep waar ik blij van word! Ieder bruidspaar is uniek en elke huwelijksvoltrekking verdient een heel persoonlijke invulling. Ik mag een belangrijke taak vervullen op een belangrijk moment in het leven van twee gelukkige mensen. 

Een plezierig kennismakingsgesprek is de basis, om met de wensen van jullie creatief om te gaan. Ik wil graag samen met het bruidspaar dit feestelijke hoogtepunt een kleurrijke, stijlvolle en ontspannen invulling geven. Het is jullie dag en feest en ik wil graag dat het bruidspaar met plezier terugkijkt op de trouwplechtigheid en dat de eigen wensen herkenbaar zijn.

Ik wens jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijk toe. Een trouwdag is een feestelijke gebeurtenis en daar hoort een ‘feestelijke toespraak’ bij. Wie weet, tot ziens!

Woonplaats

Burgum

Beroep

Ik heb een eigen bedrijf YDee: Studio voor Kleur - Stijl - Presentatie. Ik geef mensen persoonlijk advies over kleur en kleding. Daarnaast geef ik trainingen ‘Uiterlijke Presentatie’. In mijn werk als styliste is mijn passie en drijfveer: “het mooiste uit mensen halen”.

Hobby’s

Mijn werk is mijn hobby, wandelen, tuinieren, fotograferen. En het BABS zijn natuurlijk.