Fiets mee tijdens opening Friese Doortrappen-seizoen

Fietsen is gezond voor jong en oud. Door te fietsen blijf je fit, zelfstandig en in contact met andere mensen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, jong en oud, veilig en met plezier kan fietsen. Daarom doen we ook dit jaar mee met het programma Doortrappen. Dit programma heeft de ambitie om ouderen tot hun 100ste veiliger te laten fietsen. 

Fietstocht
Op woensdag 27 maart 2024 is de opening van het Friese Doortrappen-seizoen. In de gemeente Smallingerland doen we dat met een fietstocht onder leiding van wethouder Maria le Roy. We beginnen om 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur met koffie/thee en cake) met een gezamenlijke aftrap waarbij u informatie krijgt over de doortraproutes, valpreventie en veilig fietsen in een groep. Daarna stappen we op de fiets voor een fietstocht van ongeveer een uur. Fietst u mee? Na afloop staat een lunch klaar.

Mail ons om aan te melden
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar gemeente@smallingerland.nl. Graag onder vermelding van uw naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer. Na de opgave ontvangt u meer informatie over het programma. Meld u snel aan, want er is plaats voor maximaal 50 deelnemers. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 maart. Tot dan! Meer informatie over doortrappen kunt u vinden op de website doortrappen.frl.