Kyra van Wirdum

‘Kijk elkaar in de ogen, zie die glinstering, de liefdevolle spanning… en beantwoord de volgende vraag...’Kyra van Wirdum

Waarom kiest u voor mij?

Ik ben trouwambtenaar omdat er voor mij maar weinig mooier is dan stilstaan bij de liefde. Het op een mooie ontspannen manier vormgeven van zo'n belangrijk moment. En dat alles in het gezelschap van mensen die om elkaar geven en er voor elkaar willen zijn. Want je verbonden voelen, dat is toch waar we het allemaal voor doen?
Mensen aan elkaar verbinden, dat is wat ik graag doe. In mijn werk als theaterregisseuse, -docente en trouwambtenaar. Mooie momenten creëren met iedereen die deelgenoot mag zijn van de grote stap in het leven van een bruidspaar.
Mijn creativiteit neem ik mee in mijn werk als BABS door samen te kijken naar wat past bij jullie wensen. Samen kijken we hoe we de ceremonie kunnen vormgeven zodat jullie gezien, gehoord en beklonken kunnen worden. Met mijn regisseursblik zal ik oog hebben voor alle aanwezigen, groot en klein, ver en dichtbij. Met mijn tweetalige achtergrond (Engels/Nederlands) neem ik alle betrokkenen graag mee in het hele verhaal.

Woonplaats

Akkrum

Beroep

Ik heb twee bedrijven: Bryktheater en VerbondenWoorden.

Hobby’s

Oh jee! Ik heb er te veel om op te noemen. Allereerst mijn gezin en als het kan zoek ik graag familie en vrienden op, organiseer ik etentjes, ga ik wandklimmen, suppen, klussen, liedjes schrijven, moestuinieren, voor mijn kippen zorgen, schilderen etc.