AV Frieso zorgverzekering

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor een scherpe premie uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan nu gebruik van de speciale AV Frieso Compleet zorgverzekering. U kunt de AV Frieso Compleet verzekering afsluiten als uw inkomen lager is dan 115% van de bijstandsnorm, uw vermogen lager is dan de vermogensgrens en u geen achterstand heeft in de betaling van uw maandelijkse zorgpremie. U kunt zich alleen aanmelden als u al bent verzekerd bij De Friesland Zorgverzekeraar.

Aanvragen

AV Frieso Compleet aanvragen

Als u nog bent verzekerd bij een andere verzekeraar: stap dan eerst over naar De Friesland Zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie www.defriesland.nl.

Kosten

  • € 167,65 per maand (2024)

Vergoedingen AV Frieso Compleet

Dankzij een bijdrage van de gemeente en een korting van De Friesland Zorgverzekeraar bent u goed verzekerd tegen zorgkosten. Of u nu veel of weinig zorg nodig heeft, de AV Frieso Compleet heeft ruime vergoedingen. 

  • Naast de basisverzekering krijgt u een vergoeding voor: de eigen bijdrage Wmo, tandheelkundige zorg voor volwassenen, fysiotherapie en een prima vergoeding voor een bril
  • Iedereen is welkom. Er is geen medische selectie bij het afsluiten van de verzekering
  • Ook kunt u het eigen risico in termijnen betalen
  • Meer informatie over de AV Frieso vindt u op www.defriesland.nl/avfrieso.

De AV Frieso Compleet is onderdeel van de minimaregelingen. Meer informatie over de AV Frieso compleet en de andere minimaregelingen vindt u in de Budgetgids (pdf).

Hulp bij het invullen van een formulier

U kunt op verschillende plekken hulp krijgen bij het invullen van een formulier.