Ping-loket

Lukt het steeds vaker niet om alle rekeningen te betalen? Zijn uw woonlasten te hoog geworden door steeds minder inkomen? Of zorgt bijvoorbeeld werkloosheid voor geldproblemen? Er zijn genoeg redenen waarom het soms niet meer lukt financieel de eindjes aan elkaar te knopen. U kunt op dit soort momenten hulp krijgen van het Ping-loket. 

U kunt bij het Ping-loket geholpen worden met:

  • Informatie, advies, bemiddeling en hulp bij het aanvragen van regelingen en voorzieningen. Bijvoorbeeld: bij toeslagen, kwijtschelding, brieven van de belastingdienst en aanvragen van uitkeringen.
  • Het samen met u kijken naar de mogelijkheden en regelingen die de gemeente Smallingerland en de overheid in het leven hebben geroepen om mensen (tijdelijk) te helpen.
  • Het zoeken van oplossingen bij betalingsproblemen en/of achterstanden.

Samen met u maken we een financieel plan waarmee u weer lucht en vertrouwen krijgt. 

Bereikbaar

Woont u in de gemeente Smallingerland? Dan kunt u gratis bij het Ping-loket van Carins langskomen. Het bezoekadres is Moleneind ZZ 95 in Drachten. Maak hiervoor van tevoren een afspraak.

U kunt het Ping-loket iedere werkdag bereiken tussen 09.00 uur en 12.00 uur. U kunt bellen via het algemene nummer van Carins: 088-5065400

Of naar het nummer van de gemeente Smallingerland: 0512-581234

U kunt ons ook mailen via e-mailadres:ping@carins.nl